Nyheder
 

Temadag i Århus om spændingsoptimering 28 oktober 2013

 

Få ny viden og inspiration til energibesparelser og reduktion af energiomkostninger og CO2  gennem spændingsomtimering. TecPartnering, der er en del af Tele & Data, sætter den 28. oktober spot på emnet spændingsoptimering.

 

Læs mere og se programmet her

 

 


 

 

Nye teknologier gør udskiftning af gadebelysning til en god forretning

 

I mange af landets kommuner er der tanker om eller konkrete projekter i gang med at udskifte gadelys fra natriumlamper og kviksølvlamper til mere energieffektive lamper. Det er imidlertid i mange tilfælde muligt, at høste pæne energibesparelser i overgangen til nye lamper, eks. ved at kombinere indsatsen med spændingsregulering.

 

Læs hele nyheden her

 

 


 

 

Temadag om spændingsoptimering 3. juni 2013

 

Få ny viden og inspiration til energibesparelser og reduktion af energiomkostninger og CO2  gennem spændingsomtimering. TecPartnering, der er en del af Tele & Data, sætter den 3. juni spot på emnet spændingsoptimering.

 

Læs mere og se programmet her

 

 


 

 

NYE SPÆNDINGSOPTIMERENDE ENHEDER:


Enkel og effektiv energibesparelse på lysinstallationer og i mindre ejendomme

 

Med spændingsregulatorer målrettet lysinstallationer og mindre ejendomme i produktprogrammet, kan TecPartnering nu tilbyde et komplet dækkende program indenfor spændingsstyring. En enkel og effektiv metode til at opnå energibesparelser på helt op til 30 %.

 

Læs hele nyheden her

 

 


 

 

Nyt Tele & Data medlem i Syddanmark

 

Haderslev El-teknik ApS og Lunddal El-teknik ApS, som ejes af Allan Attermann og Knud Jensen, er nyeste medlemmer i Tele & Data efter at virksomheden har overtaget Christiansfeld El-teknik ApS fra den tidl. ejer og medlem Jørgen Petersen.

 

Læs hele nyheden her

 

 


 


 

Tele & Data på arbejde i udlandet

 

Tele & Data arbejder ikke kun indenfor landets grænser. Hos Tele & Data’s afdeling i Tønder,v/El-Centrum A/S, er der henover sommeren ikke kun snakket dansk. Firmaet har  løst opgaver flere steder i udlandet.

 

Læs hele nyheden her

 

 


 


 

Ny, fjernbetjent powerPerfector spændingsoptimeringsenhed til udendørs montage

 

På grund af de ofte meget trange pladsforhold, der især findes i ældre byejendomme, har powerPerfector udviklet en ”Exterior” udgave af spændingsoptimeringsenheden powerPerfector PLUS. Enheden kan monteres udendørs og fjernbetjenes via kabel eller GPRS.

 

Læs hele nyheden her

 

 


 


 

Odder Rådhus installerer nyeste powerPerfector-model og får el-besparelser og beskyttelse af sensitivt udstyr

 

Odder Rådhus ombygger henover sommeren husets el-tavle og installerer samtidig den nyeste model af powerPerfector. Udover el-besparelser sørger den for en fast minimumsspænding, der beskytter og forlænger levetiden på rådhusets sensitive el- og IT-udstyr.

 

Læs hele nyheden her

 

 


 


 

Produktion af powerPerfector rykker tættere på Danmark


I midten af februar forlod de første europæisk-producerede strømbesparende powerPerfector enheder samlebåndet.
 
Det kommer danske kunder til gode i form af kortere leveringstider og nyt, innovativt design optimeret til danske forhold.

 

Læs hele nyheden her


 


 

 

Spar 10-15% på elregning og CO2-udledning

 

Med powerPerfector, som er en enhed der installeres mellem fordelingstavle og målerskab, kan spændingsniveauet optimeres, så der opnås store besparelser på el og CO2-udledning - helt op til 15% - samtidig med at elektrisk udstyr beskyttes mod overspænding, så dets levetid forlænges.

 

Læs hele artiklen her

 


Tele & Data · Dronninggårds Allé 68 · DK-2840 Holte · info@teledata.dk · Telefon 45 71 20 15 · Telefax 70 20 67 44