Nyheder
 

Ny, fjernbetjent powerPerfector spændingsoptimeringsenhed til udendørs montage

 

På grund af de ofte meget trange pladsforhold, der især findes i ældre byejendomme, har powerPerfector udviklet en ”Exterior” udgave af spændingsoptimeringsenheden powerPerfector PLUS. Enheden kan monteres udendørs og fjernbetjenes via kabel eller GPRS.

 

Med en ny udgave af powerPerfector PLUS til udendørs brug, er det nu muligt også at spændingsoptimere i ældre ejendomme og bygninger, hvor det ikke tidligere har kunnet lade sig gøre pga. dårlige pladsforhold. Den nye model, powerfector PLUS Exterior, er udstyret med et klasse IP43 sikret kabinet, og kan på bestilling fås i IP44 sikret kabinet, så der opnås beskyttelse mod alle normalt forekommende vejrforhold.

 

Fjernbetjente modeller i kapaciteter fra 70 – 2.000 kVA
powerPerfector PLUS Exterior leveres som 3-faset og i kapaciteter fra 70 til 2.000 kVA. Den placeres, i lighed med modellerne til indendørs brug, typisk i bygningens el-net mellem hovedmåler og hovedtavle, hvor den forbedrer el-kvaliteten og reducerer det totale energiforbrug med op til 15 %. Den kan udstyres med en fjernmonitorerings og -styringsenhed (RCU), som kommunikerer over PC eller smartphone.

 

Klar til levering primo 2013
powerPerfector PLUS Exterior kan nu bestilles til levering primo 2013. Det forventes, at der senere også vil komme en udendørs version af standardmodellen.

 


 

Sådan virker powerPerfector PLUS


Med en patenteret transformer (VPO®) og automatisk kontrolenhed (AVC®) sørger powerPerfector PLUS for at spændingen ind i en bygning, dynamisk og realtids reguleres til et fast reduceret og indsnævret spændingsbånd og at effekten konditioneres til gavn for alt el-udstyr i en bygning. Fordi det sker induktivt mellem metaller uden nogen bevægelige dele, er egetforbruget på under 0,1 %, og enheden skal hverken tvangskøles eller tilsluttes alarm.
Effektkonditioneringen består i hhv. balancering af de tre faser, beskyttelse mod transienter, dæmpning af harmonisk forvrængning og en forbedring af effektfaktoren – alt sammen løbende automatisk indenfor 9/1000 sek.

 

En kontrolenhed vælger automatisk hvilket af 5 koblingstrin, der skal tilsluttes transformerenheden. Som standard leveres powerPerfector PLUS Exterior med +2,7, 0, -2,7, -5,4, -8,1 % dynamisk kobling af spændingen. Kontrolenhedens booster funktion på min. +2,7 % sikrer, at der kan vælges en fast spændingsgrænse nedad på eks. 211,6 V.

Download folder om powerPerfector


Tele & Data · Dronninggårds Allé 68 · DK-2840 Holte · info@teledata.dk · Telefon 45 71 20 15 · Telefax 70 20 67 44